След пристигането на Жозе Моуриньо в Тотнъм Хотспър бе ясно,

...
След пристигането на Жозе Моуриньо в Тотнъм Хотспър бе ясно,
Коментари Харесай

Тотнъм ще взима стража на Шалке 04 през лятото

След идването на Жозе Моуриньо в Тотнъм Хотспър бе ясно, че ще се преразгледат трансферните цели на клуба. Въпреки това, Специалния е поискал да бъде взет претенции от доста време вратар на Шалке 04 – Александер Нюбел.

Отборът от Северен Лондон в този момент е без главния си вратар Юго Лорис, който строши ръката си в мача против Брайтън, а на неговото място е Пауло Гацанига. Същевременно Лорис е с изтичащ контракт през 2022-а година.

Нюбел стана титуляр при „ кралскосините” при втората половина на последния сезон, а от тази акция към този момент е капитан на отбора от Гелзенкирхен и впечатлява с представянето си сред гредите. По информации на talkSPORT излиза наяве, че „ шпорите” ще преследват Нюбел през идващото лято.

23-годишният немец, който е сравняван с Мануел Нойер, към момента не е подписал нов контракт с Шалке 04, като актуалният му изтича в края на този сезон.

Безспорен факт е, че Жозе Моуриньо ще опита да вземе и двамата си сънародници – Бруно Фернандеш и Рубен Диаш, с цел да позасили редиците на Тотнъм от идния сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР