След поредица от пробни прожекции Джеймс Камерън, режисьорът на Аватар:

...
След поредица от пробни прожекции Джеймс Камерън, режисьорът на Аватар:
Коментари Харесай

Аватар 2 с премахната ключова сцена на финала


След поредност от пробни прожекции Джеймс Камерън, режисьорът на " Аватар: Природата на водата ", взема решение да изреже сцена, която феновете по този начин и не виждат в окончателния вид на кино лентата. Макар че удълженото времетраене на кино лентата от 3 часа и 12 минути разрешава доста аспекти да бъдат прегледани в елементи, въпреки всичко има моменти, които са отстранени, с цел да се подсигурява гладкото протичане на историята.

В една от изтритите подиуми се появяват морски същества от вкъщи на Меткайна на Пандора, макар че Тулкунът към момента играе решаваща роля в свързването на клана с народа на Джейк Омитикая. Някои от тези подиуми, отстранени от " Аватар 2 ", може да бъдат модифицирани и усъвършенствани за " Аватар 3 ", само че някои детайлности от историята в никакъв случай няма да бъдат разкрити пред необятната аудитория.

По време на прожекция за почитатели, Джеймс Камерън приказва за съответна сцена, която е била изрязана от края на кино лентата. В третото деяние на кино лентата Джейк Съли води нахлуване против Майлс Куарич и РДА благодарение на племето Меткайна. По средата на борбата обаче Меткайина не се вижда с останалите основни герои и се появява още веднъж едвам след края на финалната борба.

Камерън изяснява, че изтритата сцена демонстрира членове на Меткайна, които се събират с децата си след борбата, само че тя е изрязана от окончателния филм заради неприятни мнения от тестовите прожекции. Режисьорът разкри, че сцената е била " малко разсейваща за главното семейство " и че " хората са били обезпокоени от нея " по време на прожекциите. Въпреки че някои фенове не виждат неналичието на сцената, тя е отстранена, с цел да се резервира фокусът върху основните герои.

Тъй като фамилията е значима тематика в " Аватар 2 " и продълженията му, Камерън желае да включи както фамилията на Джейк, по този начин и водачите на Меткайина в засадата против Куарич. В последна сметка обаче това, че единствено Джейк се е заел с основния изверг, е помогнало да се резервира фокусът на историята върху финалния спор, изправящ го против Куарич в борба един на един, която е дълго чакан реванш от истинския филм " Аватар ".

Рискувайки живота си, с цел да избави две деца, които преди малко е срещнал, Джейк още един път потвърждава своята отдаденост на народа на'ви, демонстрирайки развиването си като водач и създавайки още по-силен миг, с който да приключи кино лентата.

Въпреки че в " Аватар 3 " водният народ е сменен от огнения клан, почитателите ще бъдат любопитни да видят по какъв начин ще се развие финалната борба и какъв брой изпълнена с лица и събития ще бъде тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР