След ожесточената лятна битка Барбенхаймер“ завладя и залозите в Съединените

...
След ожесточената лятна битка Барбенхаймер“ завладя и залозите в Съединените
Коментари Харесай

„Барбенхаймер“ и в залозите за Оскарите

След ожесточената лятна борба „ Барбенхаймер “ завладя и залозите в Съединените щати, написа Ройтерс. Ню Джърси, Масачузец и още пет щата разрешават облози за премиите „ Оскар “, които ще се проведат на 11 март.

„ Барби “ и „ Опенхаймер “ са номинирани за най-хубав филм , както и в доста други категории.

Роби посочи още, че годината е била невероятна за филмовото изкуство

Всички залагащи могат да вземат участие в надпревари за награди за категориите най-хубав филм, артист и актриса. Отворени са залози и за по-малките и не толкоз напрегнати категории.

„ Популярността на „ Барби “ и „ Опенхаймер “ ще надживее тези залози, само че хората за първи път имат опция да залагат за два кино лентата и звезди, които в действителност доста харесват “, разяснява анализаторът Бил Сперос.

Интересът към залозите в Съединените щати нараства от 2018 година насам, когато Върховният съд проправи път на спортните залагания в цялата страна. Щатските управляващи прегърнаха концепцията като вид, в който да си оказват помощ със събирането на спомагателни средства, както и предотвратяване на хората от незаконни залози. Според Сперос Оскарите дават опция на залите за залози и казината да привлекат клиенти, които другояче нямат интерес към спортни събития.

Килиън Мърфи за ролята на живота си и работата с Кристофър Нолан

Щатите, в които залагането на Оскарите е разрешено, считат, че Американската кино академия има задоволително прецизни правила за гласоподаване, с цел да не разреши теч на информация кои са печелившите. Залозите са отворени за всички категории на премиите.

В Канада отиват малко по-далеч – там има залози за това по какъв начин ще бъде облечена актрисата Марго Роби и какъв брой тъкмо ще наподобява на Барби, както и дали някой ще падне на сцената до момента в който приема премията си.

Актьорът е доста прочут с това, че извънредно загадъчен за персоналния си живот

Макар „ Барби “ да е победител на международния бокс офис с 1,4 милиарда облага, „ Опенхаймер “ е очевидният победител в категорията за най-хубав филм, защото обра всички основни награди в предходния сезон.

В седмицата преди Оскарите при залог от 50 $ за „ Опенхаймер “ облагата е 51 $. При „ Барби “ съотношението е 35 към 1.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР