След одобрението на спот Биткойн (BTC) борсово търгуван фонд (ETF),

...
След одобрението на спот Биткойн (BTC) борсово търгуван фонд (ETF),
Коментари Харесай

SEC оставя Етериум ETF на заден план

След утвърждението на спот Биткойн (BTC) борсово търгуван фонд (ETF), вниманието се насочи към предложенията за спот Етериум (ETH) ETF, подадени до SEC.

Институциите, които изиграха основна роля в обезпечаването на утвърждението на спот ETF за BTC, в този момент са отпред на устрема към спот ETF за ETH .

На 24 януари BlackRock, един от най-големите мениджъри на активи в света, който неотдавна получи утвърждение за своя спот BTC ETF, се сблъска с крах при приемането на зелена светлина от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) за ETH ETF.

Въпреки напъните на компанията, документ , оповестен от SEC в четвъртък, разкрива, че регулаторният орган е решил да удължи периода за взимане на решение с още 45 дни.

Струва си да се означи, че удължаването на решението за заявката на BlackRock не е изолиран случай. Fidelity, друга огромна институция, също получи сходен отговор от SEC във връзка с предлагането си за спот ETH ETF. Този модел демонстрира, че други заявки също могат да срещнат сходни забавяния.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР