След новината за инцидента с мъжа й Наталия Гуркова се

...
След новината за инцидента с мъжа й Наталия Гуркова се
Коментари Харесай

Зплашват Гуркова след разстрела на Михалевич

След новината за случая с мъжа й Наталия Гуркова се покри, а хора от обкръжението й издадоха, че се опасява за живота си.

През годините е получавала голям брой закани. Това довело до изселването й от ЮАР, където е бизнесът на мъжа й. Заради непрекъснатите закани за гибел, се стигнало до стартирането на слуха, че двамата са разграничени. По този метод желал да заблуди враговете си и да защищити брачната половинка си, писа „ Шоу “.

В медийното пространство битуват няколко версии за разстрела. Една от теориите е, че закононарушението е обвързвано със протичащото се към сръбската мафия в Южна Африка. През последните години се следи всеобщо избиване на видни сърби, които са свързани с Джордже. Те са убити в Йоханесбург при сходни условия.

Говори се още, че убийството на мъжа на Гуркова е поради възмездие. Южноафрикански разузнавач бил погубен в Нови Белград и подозират Михалевич, че е забъркан. Има вид, въпреки и най-малък, че е погубен по простъпка.

От близки до Наталия се научи, че тя схванала за гибелта на брачна половинка си от медиите. Изпаднала в същински потрес и побързала да откри леговище, страхувайки се, че убийците на мъжа й ще дойдат за нея и децата им.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР