След неуспешния първи мандат алтернативите пред парламента са или предсрочни

...
След неуспешния първи мандат алтернативите пред парламента са или предсрочни
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Има шанс за работещ вариант с втория мандат до местните избори

След несполучливия първи мандат другите възможности пред Народното събрание са или предварителни избори в средата на зимата и изпускане на всички цели, или трети мандат, който е извънредно нерешителен, с доста непредвидими обстановки.

Това мнение изрази пред БНР ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров. Според него в тази изменена обстановка има късмет да се откри работещ вид с втория мандат до локалните избори.



Гюров вижда " много огромно единодушие по отношение на нещата, които би трябвало да бъдат признати в незабавен порядък ". Той изясни за какво от Политическа партия поставят като небосвод локалните избори следващата година. По думите му парламентарната математика демонстрира, че " не е допустимо да бъде основано държавно управление с стабилно парламентарно болшинство ", по тази причина оферират държавно управление на малцинството " към цели, с авансово дефиниран времеви небосвод ".



Към всички парламентарни групи е изпратена предварителна поръчка със законодателни ограничения с опция за допълнение и мнения по разполагането на целите във времето, тъй че в петък всички дружно да могат да стигнат до един финален лист, уточни той.

В изпратената покана няма посочени имена за кабинета. Зададена е единствено номинацията на акад. Николай Денков за министър председател.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР