След месеци на мълчание, търпейки всички слухове, Жерар Пике най-сетне

...
След месеци на мълчание, търпейки всички слухове, Жерар Пике най-сетне
Коментари Харесай

Жерар Пике споделя повече за отношенията си с Клара Чиа Марти

След месеци на безмълвие, търпейки всички клюки, Жерар Пике най-накрая реши да проговори. По време на лайв стрийм с тиктокъра и инфлуенсър Джон Нелис, някогашният на Шакира освен официализира връзката си с Клара Чиа Марти, само че и разкри някои неизричани до момента любопитни неща по отношение на историята му с 22-годишната студентка.

Жерар Пике призна, че Клара е тази, която избира облеклата му

Футболистът разяснява: „ Не проследявам стилните списания. Ходя на шопинг с моята другарка. Тя ми купува и избира какво да облека. Аз съм нейната марионетка “, повече от сигурен, че думите му ще обиколят всички обществени мрежи за секунди.

По време на диалога с Джон Нелис, 36-годишният някогашен футболист разяснява и връзките си с Шакира, въпреки и по много завоалиран и косвен метод, заявявайки, че най-известният човек, който има измежду телефонните си контакти, е някогашната му половинка.

Отговор, който остави всички в потрес, само че и който бе пояснен доста ясно: „ Бих споделил, Шакира. Тя ми беше партньорка в живота и може би е тя. Мисля за броя не нейните почитатели в Instagram и всичко това. А в случай че е някой, обвързван с футбола, несъмнено бих споделил Кристиано Роналдо, той е най-следваният човек в света. “

Шакира против Жерар Пике: От Twingo-то до вещицата

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР