След кулинарните шедьоври, които сътвориха дамите, участнички в кулинарното шоу

...
След кулинарните шедьоври, които сътвориха дамите, участнички в кулинарното шоу
Коментари Харесай

Актьор - готвач шашна зрителите в Черешката на тортата

След кулинарните шедьоври, които сътвориха дамите, участнички в кулинарното шоу „Черешката на тортата“ пристигна ред и на мъжете. Снощи пръв в кухнята се вихри артистът Алек Алексиев и втрещи гостите си още от вратата. Не всички схванаха комплицираното му възприятие за комизъм, когато ги накара да излязат и да се събуят, а по-късно да минат през уредите му за извършения. След като към този момент бяха позволени до масата, започнаха изненадите с много семплата маса с нарязани мезета и домати с дръжки.


външна реклама
След рецензиите, които отправяше самият той при гостуването си предните вечери, феновете чакаха едно по-различно показване:

Гола вода и тиня по главата! Като артист го одобрявам, само че като човек не, глезльо и половина. Подигра се с хората и предаването, като не може да готви и посреща посетители какво търси там. Резил!

Изложи се момчето. Цяла седмица си хапваше на драго сърце, а на неговата вечер остави хората гладни. Дори главното му беше малко

Непрекъснати напъни да оригиналничи, а в последна сметка се оказа доста отегчителен и дори скучен, само че не пропусна да си направи реклама на онлайн платформата, може би това за него беше „Черешката на тортата“…..
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР