След кичозните маси отрупани със скъпоценните за страната ни, но

...
След кичозните маси отрупани със скъпоценните за страната ни, но
Коментари Харесай

Какво още остана скрито за обикновения българин от срещата на върха - пиянските изцепки на...

След кичозните маси отрупани със скъпоценните за страната ни, само че не и за розопроизводителите розови листенца, различен воин изпъкна след срещата на върха, към този момент печално прочут с алкохолните си изцепки.

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер пристигна пийнал като мотика на срещата на Европейски Съюз с представители на Западните Балкани. Тя стартира с съвсем час забавяне. Хора от екипа на организацията обясниха пред BIG5, че поради политика от Люксембург организацията се е объркала и се забави поради пиянството на Юнкер.

Неговите хора колкото да са го свестили и са го вдигнали на крайници след нощния прием, който си е спретнал у нас. Бойко Борисов се е опитал да спре купонджията, само че не е съумял да го укроти. Юнкер имаше и собствен персонален помощник - ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск. Полякът безусловно крепеше залитащия Юнкер в НДК и му подсказваше какво да прави, с цел да съблюдава протокола.

В края на конференцията Юнкер си потегли и не обърна внимание на публицистите, за разлика от Туск. Борисов също беше очевидно сърдит поради конфузната обстановка и си отпътува с Екатерина Захариева, съобщи big5.bg.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР