След като вчера високопоставени източници от Министерския съвет разкриха кой

...
След като вчера високопоставени източници от Министерския съвет разкриха кой
Коментари Харесай

И от БСП разкриха кой от тримата министри в оставка ще запази поста си

След като през вчерашния ден високопоставени източници от Министерския съвет разкриха кой от тримата министри в оставка ще резервира поста си, то в този момент този слух удостовери и Георги Гьоков от Българска социалистическа партия.

" Слуховете приказват, че единият от тримата министри в оставка ще остане. Най-вероятно това ще бъде министърът на районното развиване Николай Нанков. Оставките на другите двама ще бъдат гласувани ", разяснява Гьоков в утринния блок на bTV

" Тук имаме едно съществено разминаване сред вижданията на премиера Бойко Борисов, който има право да желае и да приема оставки, и ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, който не желае оставки и счита това за уязвимост на държавното управление ", разяснява още Гьоков.

Той добави, че когато има толкоз доста кавги в страната би трябвало цялото държавно управление да подаде оставка.

" Задължителни са предварителните избори. Тази неустойчивост в ръководството и в обединението дава сигнали в тази тенденция и ние като съпротива няма по какъв начин да не търсим пробойни ", разяснява още Гьоков.

Той съобщи, че неизбежно ще се стигне до предварителни парламентарни избори, като това било и публична позиция на левицата.

Той разяснява и наказване, което лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова получи от шефката на Народното събрание Цвета Караянчева .

" В случая може би ръководителят на Народното събрание постъпи вярно като наложи наказване забележка на Корнелия Нинова, само че спести такова на Вежди Рашидов ", съобщи Гьоков.

Тогава Нинова съобщи от парламентарната естрада, че ГЕРБ са убийци и са виновни за злополуката край Своге.

" Без да извинявам Корнелия Нинова, ПГ на Българска социалистическа партия или който и да било, изявлението ѝ беше прочувствено и беше предизвикано от декларацията на Рашидов ", разяснява още Гьоков.

На въпрос дали Българска социалистическа партия е измежду хората, той отговори, че от ПГ на левицата постоянно са били измежду народа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР