След като вчера вечерта ЦИК обяви резултатите кои партии изпращат

...
След като вчера вечерта ЦИК обяви резултатите кои партии изпращат
Коментари Харесай

Джамбазки кани новоизбраните евродепутати за общи действия относно Пакета „Мобилност I”

След като през вчерашния ден вечерта ЦИК разгласи резултатите кои партии изпращат представители в Европейския парламент, евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация, който пръв поведе борбата против Пакета „ Мобилност “ – Ангел Джамбазки, насочи покана за среща към определените за български представители в Екологичен потенциал от Политическа партия „ ГЕРБ “ (и Политическа партия „ Съюз на демократичните сили “), „ Българска социалистическа партия за България “, Политическа партия „ Движение за права и свободи “ и Политическа партия „ Демократична България “.

В поканата Джамбазки показва, че време за губене няма и би трябвало незабавно всички 17 български евродепутати да подхващат общи дейности по отношение на така наречен Пакет „ Макрон “, който е знак на двойните стандарти и който цели да унищожи българския транспортен бизнес.

Срещата ще се организира на 17 юни (понеделник) от 14:00 ч. в гр. София, „ Гранд Хотел София “, зала „ Триадица “. На събитието е поканен и целия транспортен отрасъл, тъй като най-хубавият метод да се брани българския интерес е посредством съгласуваност на дейностите сред българските евродепутати и транспортния отрасъл, означават от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР