След като се изказа критично по адрес на Реал Мадрид,

...
След като се изказа критично по адрес на Реал Мадрид,
Коментари Харесай

Тебас: Ла Лига може да се срине заради Барселона

След като се изрече сериозно по адрес на Реал Мадрид, президентът на Ла Лига Хавиер Тебас не подмина и Барселона, за който също има от какво да е неудовлетворен. Той повтори, че поради финансовите си проблеми клубът от “Спотифай Камп Ноу ” е стеснен от опцията да прави входящи прехвърляния, тъй като няма свободни средства за заплати.

“Към днешна дата Барса не би могъл да притегли нови футболисти през идния трансферен прозорец - съобщи Тебас. - Така беше и през януари. Поведението на клуба беше подозрително, което рефлектира и върху самата Ла Лига. Няма по какъв начин да обърнем главата си на другата страна в този случай. Би било неточност да го допуснем. В противоположен случай шампионата ни ще се срине. Вероятно президентът им (Жоан Лапорта - б.р.) иска ми се ядоса, само че е по този начин. Ето за какво действаме съгласно разпоредбите ”.

В същото време Реал Мадрид няма такива проблеми, тъй като ловко се грижи за финансовото си положение. “Например Реал може да похарчи колкото клуб от британската Висша лига, до момента в който Барса не може да си го разреши ”, уверен е шефът.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР