Миноритарният акционер в Левски - Сдружение Левски на левскарите, излезе

...
Миноритарният акционер в Левски - Сдружение Левски на левскарите, излезе
Коментари Харесай

Сдружението пак ахна по Мъри и Ивков

Миноритарният акционер в Левски - Сдружение " Левски на левскарите ", излезе с позиция, откакто стана ясно, че генералният спонсор на клуба приключва консултантския си контракт и ще усили средствата, които дава на клуба.

Ето какво написаха от " Левски на левскарите ":

" Скъпи Левскари,

Днес е Празник!

Ето, че във " Войната за ЛЕВСКИ ", която водим от години, към този момент можем да се похвалим с следващата извоювана борба. Битка, стартирана от Ивайло Ивков, в ролята му на изпълнителен шеф на ЛЕВСКИ, подкрепена от Станимир Стоилов като водач на Левскарите и визионер за бъдещето на обичания ни клуб и продължена от нас, като Левскари, които ще я водим до момента в който не спечелва " ЛЕВСКИ, ИСТИНАТА, СВОБОДАТА! ".

Един неуместен и без аналог в международната процедура контракт, по силата на който един футболен клуб се ръководи от спонсора си и задлъжнява към него, е към този момент в историята!

В същото време, обидно дребната сума пари, които до момента спонсорът плащаше на Клуба, с цел да се асоциира с най-голямата марка в България - ЛЕВСКИ, към този момент е увеличена!

Само ЛЕВСКИ!

Левски на Левскарите! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР