След като Радина Анева се сгоди за сина на Майкъл

...
След като Радина Анева се сгоди за сина на Майкъл
Коментари Харесай

Горчиво! Звезда от „Тоника” сгоди щерка си за легенда от NBA!

След като Радина Анева се сгоди за сина на Майкъл Джордан, още една българка съумя да забие легенда на НБА. Дъщерята на звездата от „ Тоника” Анастасия Бинчева – Лиа Лабел, се сгоди за една от звездите на спорта Ресуъл Бътлър.

Младата певица е наследница на една от първите изпълнителски в известната група „ Тоника”. Красавицата е родена от брака на Сия с Трошан Владовски, който взе участие в именитите „ Сребърни гривни”, написа Хотарена.

 Звезда от „ Тоника ” сгоди дъщеря си за легенда от NBA!

Щастливото събитие се случило в деня на благодарността в Щатите, когато Лиа отишла на посетители на майка си, дружно с обичания си. Семейството прекарало няколко незабравими дни дружно, а Сия посочила извънреден гений в кухнята.

Бътлър е звезда от НБА от години. Играл е в „ Чикаго булс”, а последния му тим е „ Сан Антонио Спърс”. Бъдещият шурей на певицата от „ Тоника” е висок 2 метра, а през ръцете му са минали милиони долари. Родения във Филаделфия състезател се радва на блестяща кариера и към този момент има едно дете – Рейвън Бътлър.

С майката обаче от дълго време са разграничени. Влюбените живеят дружно в центъра на Лос Анджелис, където Лиа се изявява като певица. Момичето е родено в Торонто, Канада през 2006 година, след фамилията й отпътува за Америка през 1979 година.

Сия е една от звездите в най-златните години на „ Тоника”, само че взема решение да замине за Америка с тогавашния си брачен партньор. Днес тя живее в Сиатъл с американския си мъж Кенет Джонсън, ръководи личен СПА — център и дружно със брачна половинка си обикалят света.

Лиа е наследила музикалните способности и на двамата си родители. Едва на 17 взе участие в „ Х-Фактор” Съединени американски щати и се класира шеста на финалите. Успява да впечатли Саймън Коул, а през 2012 записва и огромния си контракт със „ Сони Мюзик”.

Неин продуцент става пък една от най-големите звезди на Съединени американски щати – Фарел Уилямс. И дружно с Джърмейн Дюпри работят върху дебютния албум на младата певица.

Песента й „ Да насексим положението” влиза в топ 100 на шлагерите на Америка, което е голям триумф за нея. Към днешна дата тя продължава да пее, да записва албуми и се надява скоро да стане майка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР