След като привлече Рахийм Стърлинг, мениджърът на Челси Томас Тухел

...
След като привлече Рахийм Стърлинг, мениджърът на Челси Томас Тухел
Коментари Харесай

Тухел: Роналдо или Левандовски? Не бих отхвърлил този вариант...

След като притегли Рахийм Стърлинг, мениджърът на Челси Томас Тухел изясни, че към този момент няма за цел взимането на още един нападател. Той изясни това в отговор на въпрос дали желае Кристиано Роналдо или Роберт Левандовски, които са свързвани с някогашния първенец на Европа.

" Не бих отхвърлил разновидността (б.р. - да се вземе нов централен нападател), само че за момента това не е наш приоритет. Главната ни цел в този момент е подсилването на отбраната и това не е загадка. След това към този момент ще забележим какви други варианти ", съобщи немският ментор пред " Скай Спортс ".

" Борим се против двата най-силни тима (б.р. - Тухел евентуално има поради Манчестър Сити и Ливърпул), само че и Тотнъм до момента прави доста дейна трансферна политика - добави той. - Вероятно те сега имат най-силния отбор, с който в миналото са разполагали, а и се радват на един от най-хубавите управител в света (б.р. - Антонио Конте). В същото време Манчестър Юнайтед в никакъв случай не се е тормозил да вземе нов настанвик, а и Арсенал реализира някои солидни входящи прехвърлянето. Ето за какво би трябвало да продължим да сме на равнище. "
 Официално: Рахийм Стърлинг към този момент е футболист на Челси
Официално: Рахийм Стърлинг към този момент е футболист на Челси

Футболистът мина при лондончани от Манчестър Сити за сумата от 47.5 милиона паунда

" Залогът е огромен и ние се борим освен против най-хубавите тимове, които в миналото са играли във Висшата лига, а и против най-хубавите мениджъри. Осъзнаваме, че е по този начин, когато погледнем какви прехвърляния прави Тотнъм и класата на треньора там. Същото се вижда и при Арсенал, и при Манчестър Юнайтед. Това е най-голямото предизвикателство, което може да те чака. "

" Сега ние излизаме от интервал на ограничавания. Освен това загубихме футболисти от топ класа - играчи, които бяха основни за нас. Намираме се в интервал, в който сменихме притежателя. Изостанахме в трансферната борба и останахме обратно в класирането. Има неща, които да подобрим. Привличането на Рахийм Стърлинг демонстрира, че сме в положение да се борим. Това демонстрира, че Челси е упорит клуб. Това е добре, тъй като ние сме тук и сме подготвени да се състезаваме. Обичаме да се борим, обичаме съперничеството за върха. Но за това ни трябват попълнения от висока класа, тъй като в противоположен случай няма да имаме късмет ", приключи Тухел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР