След като премина през най-трудния период в живота си, свързан

...
След като премина през най-трудния период в живота си, свързан
Коментари Харесай

Деми Ловато за любовта от пръв поглед

След като мина през най-трудния интервал в живота си, обвързван със свръхдоза опиати, Деми Ловато се усеща по-щастлива от всеки път . От пролетта на тази година тя е по отношение на Макс Ерич, а едвам няколко месеца след началото й пристигна и предлагането за брак.

За мнозина това може да е преждевременно, само че певицата е безапелационна, че е намерила любовта на живота си. Нещо повече - било е и обич от пръв взор.

" Знаех, че го обичам още вечерта, когато се запознахме. А една седмица по-късно бяхме дружно под карантина ", споделя Ловато. Тя е сигурна, че точно изключителната и необикновена обстановка, в която са попаднали с Ерич, е дала подобен мощен подтик на връзката им.

на Авг 29, 2020 в 5:03 PDT

" Изолацията или ще оправи, или ще съсипе връзката ви ", счита Деми, която е от късметлийките с нея да се случи първото, предава Daily Mail.

За разлика от любовта, в музиката тя няма този шанс. 2020 трябваше да е годината на огромното й завръщане на сцената , само че, за жалост, то търпи известно отсрочване по отношение на обстановката.
 Деми Ловато и новата ѝ татуировка
Каква е новата татуировка на Деми Ловато

И къде е мястото ѝ този път

Въпреки това, Ловато гледа позитивно на обстановката и благодари на Бог, че й е дал опцията да прекара толкоз доста време с годеника си - нещо, което нямаше по какъв начин да се случи при естествени условия. Така че очевидно едното е за сметка на другото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР