След като преди няколко дни от Automobili Pininfarina обявиха намеренията си

...
След като преди няколко дни от Automobili
Pininfarina обявиха намеренията си
Коментари Харесай

PININFARINA с нови подробности за първата си електрическа хиперкола

След като преди няколко дни от Automobili Pininfarina оповестиха желанията си да се превърнат в производител на ексклузивни , в края на предходната седмица компанията анонсира нови детайлности за първото си пазарно предложение.

“PININFARINA разполага с безпрецедентно наследство коли, които са както красиви, по този начин и механически новаторски. Създаването на тази композиция в в първата кола на самата PININFARINA е една реализирана фантазия ”, разясняват от компанията и споделят, че сериозна роля в разработката на колата ще има Ник Хайдфелд, който ще оказва помощ на екипа по нейното осъществяване и планувано пазарно лансиране в средата на 2020 година.

“Възможността да се причисля към семейството на PININFARINA и да разработвам автомобили, които ще предложат пътно поведение като на никоя друга кола преди тях е фантастично ”, споделя Хайдфелд.

От PININFARINA споделят, че за първата си кола, която все още е обявена единствено с кодово означение PF0, от компанията са си сложили няколко амбициозни цели- възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за по-малко от 2 секунди, оптималната скорост на придвижване от над 400 км/ч и самостоятелност в електрически режим от над 480 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР