След като пиян, неправоспособен и криминално проявен 35-годишен катастрофира и

...
След като пиян, неправоспособен и криминално проявен 35-годишен катастрофира и
Коментари Харесай

Жената, загинала вчера с 2-годишното си дете при катастрофата край Бяла Слатина, била бременна с близнаци

След като пийнал, недееспособен и престъпно проявен 35-годишен катастрофира и умъртви 2-годишно дете и 22-годишната бременна с близнаци жена край Бяла Слатина, той хвърли виновността върху умрялата, потвърждавайки, че е карала тя.

Близките на починалата жена не могат да проумеят случилото се. Разказват, че тя не желала да се качи в колата на мъжа, с който се виждала, само че той я принудил. Според роднините на починалата Камен трябвало от дълго време да влезе в пандиза за шофиране без брошура. Според тях не е изключено и да е умъртвил преднамерено обичаната жена, която носела неговите близнаци и отглеждала 2-годишната им дъщеричка, заяви Нова телевизия.

След като пиян порядъчно на панаира в Бяла Слатина, Камен тръгнал да ги връща към Габаре и на 1 километър от табелата колата се врязала в крайпътно дърво. 2-годишното момиченце починало на място. Бременната жена била тежко ранена, само че пияният водач не потърсил нито незабавен център, нито полиция. Обадил се човек, който видял колата отвън пътното платно.

Така е изтърван златния час за избавяне на майката и близначетата й, които трябвало да се родят до дни. Дори в Спешния център мъжът траял да се държи несъответстващо и твърдял, че е карала дамата.

Мъжът е арестуван, а починалата родилка ще бъде заровена навръх рождения си ден – 19 септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР