След като певицата Деси Добрева разказа, че е получавала паник

...
След като певицата Деси Добрева разказа, че е получавала паник
Коментари Харесай

И Мария Илиева с паник атаки! След тежка загуба певицата отключила психичното разстройство

След като певицата Деси Добрева описа, че е получавала паник офанзиви от терзание в шоуто „ Като две капки вода ”, колежката й Мария Илиева също показа за сходен проблем. Нейното разстройство обаче се отключило преди 7 години, когато татко й Красимир умрял от рак. „ Това е най-тежкият интервал в живота ми! ”, безапелационна е поп звездата.

Родителите на певицата се разделили, когато била напълно дребна. „ Навремето разведените се смятаха за незадоволително качествени, че да имат почтено място в обществото, изключително в провинцията. Аз съм от Велико Търново, живяла съм и в Казанлък. Като хоров диригент, майка ми работеше по систематизиране. Усещала съм, че ме отхвърлят поради етикета „ дете на разведени родители ”, разказвала е Илиева.

Когато заживяла в столицата, тя съумяла да затопли връзките с татко си и доста пъти се облягала на неговото рамо в сложни моменти.  Загубата на родител се отразила тежка на душeвността й и точно тогава получила първата си паник офанзива. „ Крайниците ти изтръпват, получаваш сърцетуптене и като че ли не ти доближава въздух ”, разказва признаците изпълнителката. Лекарите сложили диагнозата рак на Красимир няколко месеца преди гибелта му. Те създали всичко допустимо да спасят живота му, само че уви – напъните им се оказали напразни. Мария и околните й до последно вярвали, че известният концертмайстор на Софийски духов оркестър ще се оправи, докторите също давали огромни очаквания и му създали интервенция. За страдание, таткото не певицата не съумял да се пребори с подлата болест и оставил фамилията си съкрушено.

„ Всичко друго се претърпява, но не и това. Болката остава за цялостен живот! ”, безапелационна е звездата от шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ”. Тя е уверена, че нищо не може да я пречупи, с изключение на безвъзвратната загуба на обичан човек. Подобно на своята майка Ваня Монева, Мария също отглежда сина си Александър като уединен родител. С бащата на детето се разделиха още до момента в който беше бременна, само че певицата е запазила хладнокръвие и се старае да не съжалява за създалата се обстановка. „ Не съм очаквала,че животът ми ще се развие по този метод, че сама ще се грижа за Сашко. Приела съм този факт и не се окайвам ”, твърди изпълнителката.

Таткото на бебето Александър от години живее в Белгия, където учи и работи, а в България се прибира все по-рядко. В момента младокът Георги Михайлов е благоприятен за друга жена и нехае за сина си от Мария. Отношенията им се утежниха още по време на бременността на певицата. Тогава Жоро изкара близо месец в Съединени американски щати, надалеч от Илиева и развиващия се живот в утробата й. Говори се, че фамилията му въобще не одобрявало Мария за снаха, защото е с цели 13 години по-възрастна от него. Изпълнителката твърди, че с Михайлов в никакъв случай не са делили един покрив и той не взе участие интензивно в живота на детето. В началото тя се надявала, че бащата ще поеме своята отговорност, само че това не се случило. 
В светските среди се приказва, че палавият младок не се чувствал подготвен да бъде родител, само че Илиева си наумила да роди от него, тъй като била уверена, че хваща последния трен. Когато заченала непринудено, тя решила да задържи бебето, тъй като възрастта й напредвала, а възможностите й да стане майка след 40 от ден на ден намалявали, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР