След като от поне три години периодично се появяват слухове,

...
След като от поне три години периодично се появяват слухове,
Коментари Харесай

Емилия проговаря за бебе №3

След като от най-малко три години от време на време се появяват клюки, че Емилия къса връзките си с продуцента си „ Пайнер “, в събота най-накрая тя сама заяви новината. Певицата разгласи публично, че стана независим реализатор, сходно на ДесиСлава, която го направи още през 2020 година. Ветеранките Малина, Камелия и Магда също не са част от музикалната компания. В изказването си в инстаграм Емилия даде обещание да разкрие скоро детайлности за идната си бременност, макар че не загатна, че чака дете.



Тя пази в цялостна загадка щастливата вест. "С музикална компания "Пайнер " и семейство Димитрови извървяхме дълъг път дружно и си бяхме взаимно потребни, само че през последните години сама управлявам, възнамерявам и сбъдвам плановете си. Занапред избирам да продължа пътя си сама и с цел да спра всевъзможни спекулации, поради моето решение, ви убеждавам, че нашите взаимоотношения с компания "Пайнер " остават все по този начин положителни. Благодаря за всичките години взаимна работа!

Продължавам да работя интензивно по идните ми цели и нямам самообладание да ги споделя с вас, както и същинската причина за отсъствието ми от всевъзможни обществени изяви ".С този пост 39-годишната изпълнителка загатна, че неналичието й на сцената е подбудена не от заболяване, а от ново събитие, което е предстоящо с неспокойствие от нея и фамилията й.

Певицата се омъжи през 2018 година за Жорж Башур, който към този момент има едно дете, а тя две от екссъпруга си Коко Динев - Иван и Мира. Според околните на певицата, сега тя е бременна с бебе номер 3 и това е повода да е деликатна и да заобикаля всевъзможни обществени изяви. Явно самата тя ще разгласи появяването на нов правоприемник напълно скоро. Според слуховете тя би трябвало да роди по Нова година
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР