След като ни разделиха, днес повече от всякога се нуждаем

...
След като ни разделиха, днес повече от всякога се нуждаем
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Само обединени и заедно можем да излезем от кризата

„ След като ни разделиха, през днешния ден повече от всеки път се нуждаем от обединяване. Ние като нация би трябвало да създадем нужното Севера и Юга да се изравнят, тъй като сега Юга са три пъти по-мощни. Разединението стои  даже и в вложенията ”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Пловдив.

Той прикани хората да извърнат внимание, коя партия им дава обещание действителни неща, които могат да бъдат изпълнени.

„ Вижте, коя ще е значимата партия или партии, които загърбват  другите и ще кажат- след втори октомври -това, това би трябвало да се направи. 70 % от българите споделят, че живеят по-лошо. Кое да продължи? Влошаването?! Хайде малко да се вземат в ръце и да видят, какво са създали и какво са построили ”, прикани Бойко Борисов.  

Той цитира вътрешния министър  Демерджиев, съгласно когато на границата са пускани хиляди мигранти. „ По пътя на логиката на Кирил Петков всичко е отивало при Рашков и при него  и са напълнили страната ни с мигранти ”.

Борисов бе безапелационен, че при последващо държавно управление на ГЕРБ ще се върнат цените на нафтата и метана.

„ Ще върнем цената на тока в границите, които 12 години сме го държали, а за газа знаете, че аз се оправям постоянно със съседите. Когато председателствах  ЕС отидохме дружно с Радев и ние демонстрирахме единството на нацията. След това пристигнаха всички водачи на Европейски Съюз.  Тогава мотото на България стана мото на целия Европейски Съюз: „ Съединението прави силата ”. Ние обединени минахме през най-големите компликации в Европейски Съюз. Сега също можем да го създадем стига малко егото да бъде преглътнато ”, съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заключи, че държанието на политиците припомня на държанието на футболните агитки.

„ Обединени, съединени, заедно- единствено по този начин можем да излезем от рецесията ”, безапелационен бе водачът на ГЕРБ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР