След като напусна Рим и изкара повече от година в

...
След като напусна Рим и изкара повече от година в
Коментари Харесай

Дарина Павлова се засели в Маями

След като напусна Рим и изкара повече от година в Дубай, в този момент прословутата вдовица на Илия Павлов – Дарина, заживя във Флорида, разбра HotArena.

Дипломираната актриса се любува на слънчевите лъчи в Маями и е чест клиент на един от най-скъпите локални заведения за хранене „ Милос “, където вечерят американски милионери.

Дарина е в трескава подготовка и за своя 58-и рожден ден на 30 май, който ще посрещне с грандиозно празненство с защити посетители и фойерверки. По всяка възможност за него ще пътуват и някои известни българи, с които Мадам Мулти е близка от години. А през лятото ще стегне куфарите  за кинофестивала в красивия пристанищен град Иския   в Италия, който тази година ще се организира от 17 до 27 юли. На него по традиция се събират звезди от международната кино и музикална сцена, а Дарина е обичайно мечтан посетител на празненствата. Паметливи си спомнят по какъв начин в предходни години Мадам Мулти по през целия ден беше в компанията на топ продуценти и дъщерята на Фил Колинс – актрисата Лили Колинс.

Вдовицата на Илия Павлов продължава да се занимава с продуцентство и е в стеснен контакт с израелско-американския създател и основен изпълнителен шеф на „ Милениум Филмс “ Ави Лернер, който прави главно екшън филми.

Освен това Мадам Мулти  работи по разнообразни планове на един от най-богатите мъже  в Близкия изток Акрам Микнас, който е свекър на доведената й щерка Венцислава. Микнас има голяма империя в хотелиерската промишленост, бизнеса с недвижими парцели и е притежател на една от най-мощните рекламни организации в Дубай. Неговият наследник Тарек е женен за огромната дъщеря на Илия Павлов – Венцислава, която е от първия брак на починалия необут на „ Мултигруп “ с Антоанета Чергиланова. Тарек и Венцислава са семейство от 2014 година и живеят в Дубай с двете си деца – Алба на пет години и дребния Микнас, който проплака при започване на 2020. Въпреки че Дарина е мащеха на Венцислава, двете са в чудесни връзки и тя живя при доведената си щерка близо година в Дубай като същинска принцеса. Покрай заможните си родственици Мадам Мулти излиза на вечери с шейхове, мечтана личност е на всички всемирски и бизнес събития в емирствата и има контакти с едни от най-влиятелните локални звезди. На своите сътрудници, измежду които милионери от Саудитска Арабия, Дубай, Бахрейн, Съединени американски щати, Русия и Белгия, Микнас представял тъща си като медиатор по вложения и развиване, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР