След като Кирил от Фермата се изложи като кифладжия, обиждайки

...
След като Кирил от Фермата се изложи като кифладжия, обиждайки
Коментари Харесай

Срамът е голям: След Кирил от Фермата и Мартина се изцепи ...

След като Кирил от Фермата се изложи като кифладжия, обиждайки феновете на предаването, очевидно в този момент Мартина Чанева е решила да последва образеца му.

„ Свалих тежкия товар, олекна ми. От зрителския избор е явно, че хората харесват играчите и не поддържат работещите, същинските, даващите от себе си. Гласуването беше изрично и знаех, че ще е такова, тъй като в излъчените епизоди не бяха показани някои неща за мен. Липсва многото работа, липсва обединяването. Не съм била Сивия кардинал, не съм играла роля “ – разяснява 40-годишната софиянка в „ Преди обед “.

Тя е съгласна с определението „ пчелата майка “, тъй като от самото начало се е грижила за храната и менюто във „ Фермата “, само че не и с дефиницията „ Кръстникът “.

„ Бях показана в неприятна светлина и по-малко от хубавата част – занимателната, грижовната Мартина. Някъде по средата на играта се усетих, че би трябвало да играя, да вардя личния си тил и да съблюдаваме тактичност с хората, с които се харесваме и желаеме дружно да стигнем до финала. Във „ Фермата “ излязох от зоната си комфорт, поставих доста труд, не се върших на жертва и не интригантствах “ – показа собственичката на студио за хубост.

Тя добави, че не е завъртала никого към себе си.

„ Аз съм пъстър човек, атрактивна. Хората желаят да поддържат връзка с мен, тъй като съм харизматична и бързо ги позволявам до себе си. Нося положително. Аутсайдерите, които не откриха общо между тях, направиха другия лагер “ – сподели Мартина.

Тя получава дълги и доста същински писма от майки с деца, които й споделят, че виждат в нея себе си. Малка част от писмата са отрицателни.

„ Публиката не обича смелите и директните хора. От „ Фермата “ излизам по-смирена и с гордо вдигната глава “ – заключи Мартина, която има две дъщери – на 16 и 7 години. Тя се омъжва още на 19. Първият й брак продължава 3 години, а вторият – пет.

„ Смела съм и легализирам връзките си “ – по този начин тя разяснява персоналния си живот.

От 13 години Мартина има връзка с оператора Тодор, който се причисли към диалога в студиото.
Свързани вести Кирил от "Фермата " с покъртителна издънка, изкара феновете виновни
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР