След като Guardian първи се сдобиха с екземпляр от все

...
След като Guardian първи се сдобиха с екземпляр от все
Коментари Харесай

Наркотици, екстрасенс, нацисти - още разкрития от принц Хари

След като Guardian първи се снабдиха с образец от към момента непубликуваната автобиография на принц Хари, и други медии побързаха да създадат същото. Вчера научихме за скандал, приключил с физическа разпра сред Хари и Уилям.
 Принц Хари, автобиографията му Spare и посягал ли му е брат му принц Уилям
Посягал ли е принц Уилям на брат си

Нова шокираща история от принц Хари

А от през днешния ден към този момент и Военновъздушни сили имат копие от Spare - изтеклата испанска версия на книгата , озаглавена En la sombra ( " В сянка " ), която превеждат много скоростно. От тях научаваме някои други " шокиращи " моменти от автобиографията на по-малкия наследник на крал Чарлз Трети.

Хари и Уилям са молели Чарлз да не се дами за Камила

Принцовете са умолявали татко си да не се дами за актуалната си брачна половинка. Всеки от тях по настрана се е срещал с Камила, само че няма елементи по кое време тъкмо са се състояли тези срещи. Принц Хари написа, че се е тормозил тя да не се трансформира в " злата мащеха ", само че в това време твърди, че двамата с брат му са й дали прошка " от сърце ", стига татко им да е благополучен.
 Снимка 570631

Хари се е допитал до екстрасенс

Херцогът на Съсекс е потърсил помощта на жена с паранормални качества, с цел да реализира връзка с майка си - починалата принцеса Даяна. " Майка ти споделя, че ти живееш живота, който тя не е могла ", му е споделила тя във връзка преместването на Хари и брачната половинка му Меган Маркъл в Съединени американски щати.

Истината за нацистката униформа

През 2005 година принц Хари провокира самобитен скандал, когато за празненство с маски се облича в нацистка униформа и даже си поставя изкуствени мустаци. Според написаното в Spare брат му Уилям и Кейт Мидълтън са го поощрили да се маскира по този начин, а по-късно са му се подигравали.
 Снимка 570726

Наркотици в колежа

Хари споделя, че по време на образованието си в влиятелния лицей " Итън ", е взимал кокаин и е пушил марихуана. " Бях 17-годишно момче, готово на всичко, с цел да промени авансово открития ред. "

Убил е 25 индивида в Афганистан

Като водач на аероплан в Афганистан през 2012-2013 година, принц Хари взе участие в шест задачи. При тях е виновен за гибелта на 25 индивида. " Когато се окажеш в разгара на борбата, не мислиш за тези 25 индивида като за хора. Те са фигури на шахматна дъска, от която би трябвало да бъдат отстранени, неприятни хора, които би трябвало да бъдат отстранени преди да убият положителни хора. "

Spare излиза публично на 10 януари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР