След каскадните фалити ще има каскадни протести. Хората ще си

...
След каскадните фалити ще има каскадни протести. Хората ще си
Коментари Харесай

Изправи се.БГ сяда на протест да припомни на Борисов, че иде смяна на караула

След каскадните банкрути ще има каскадни митинги. Хората ще си изискат парите, които министър председателят Борисов твърди, че е дал.

Това съобщи ръководителят на " Изправи се, БГ " Мая Манолова пред bTV преди планувания за 23 май " седящ митинг " на гражданската платформа. На него стачкуващите ще стоят на столове, които ще бъдат ситуирани на 1,5 м един от различен, с цел да се резервира обществена отдалеченост.

Тя не счита, че сега рейтингът на премиера е висок, в противен случай, а и: Иде промяна на караула, както се изрази Манолова, визирайки идните парламентарни избори.

Време е на кабинета " Борисов 3 " да се готви за потегляне, тъй като мандатът е привършен морално и политически. Крайно време е ръководството да спре да разхищава парите на хората , акцентира Манолова.

Според нея е належащо президентът Румен Радев да свика Консултативния съвет по национална сигурност, тъй като " лавинообразното повишаване на безработицата в един миг ще стане проблем и на националната сигурност " .

Манолова посочи, че неразбирателството сред институциите не работи в полза на българските жители.

Председателят на " Изправи се.БГ " съобщи, че на хората им е омръзнало да бъдат фенове и да следят от домовете си по какъв начин ръководещите плашат с хладилни камери и чували за трупове в резултат на пандемията от ковид.

" Ще попитаме къде са тези 4,5 милиарда лева, които дадоха обещание на хората. От тях са достигнали 29 млн. лева по мярката " 60:40 " и 173 млн. лева до микропредприятията ", означи тя и добави, че България е единствената европейска страна, която желае заплащане от неработещи компании и единствената, която афишира за триумф това, че 3-4% от компаниите ще се възползват от икономическите ограничения, в случай, че в Европа процентът е над 20.

Със сигурност Борисов ще избяга и този път с джипа си. Ние сме стигали там, където джипът му не стига . Хората са без работа, без хоризонт, без приходи, съобщи Манолова.

Според нея държавните средства се разпределят в околните до властта кръгове. Като образец уточни " Булгартрансгаз ", която, по думите ѝ, е оповестила поръчка за джипове за 100 хиляди лева

Манолова посочи още, че кредите по 1500 лева за жителите, които са били е неплатен отпуск, са били натоварени с толкоз доста администрация и условност, че нямало човек, който да дава отговор на критериите.

По отношение на бъдещите си политически проекти Мая Манолова разясни, че на простеста, който приготвят ще стане ясно дали ще взе участие в изборите.

Имаме упорит политически проект и нашата цел е елементарните жители да станат първа политическа мощ и ръководството да е в полза на елементарните жители, посочи ръководителят на гражданската платформа.

Тя изрично отхвърли президентът Румен Радев да има общо с самодейностите й и да взе участие по някакъв метод в идните й политически проекти и планове.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР