След халвинг събитието на Лайткойн (LTC), случило се на 2

...
След халвинг събитието на Лайткойн (LTC), случило се на 2
Коментари Харесай

Лайткойн: Последиците от халвингът и какво предстои

След халвинг събитието на Лайткойн (LTC), случило се на 2 август, обществените индикатори на криптовалутата означиха забележителен растеж, само че цената ѝ остана под мечи напън.

Всички погледи бяха ориентирани към Лайткойт , защото монетата сполучливо приключи третия си халвинг развой при височина на блока от 2,520,000, което докара до понижаване на възнагражденията на миньорите от 12.5 LTC на 6.25 LTC.

Въпреки значимия крайъгълен камък, цената на Лайткойн не реагира позитивно и е забавно, че след краткотрайния скок на хаш рейта на блока се наблюдаваше спад.

Въпреки спада в хаш рейта, компликацията на добива на LTC се усили, а таксите на миньорите също демонстрираха възходяща наклонност, което може да се преглежда като оптимистично за минната промишленост.

Графиката на Santiment демонстрира, че мрежовата интензивност на Лайткойн е останала постоянна, като дневните дейни адреси са останали високи, а броят на транзакциите демонстрира растеж, което допуска нараснала приложимост.

Въпреки това дневният размер на транзакциите в облагата на веригата леко понижа, което може да се отдаде на мечо ценово деяние.

За страдание, халвинг събитието не оказа позитивно влияние върху цената на Лайткойн, защото тя продължи да се въздейства от мечите пазарни условия.

По данни на CoinMarketCap цената на LTC е спаднала с над 11.5% през последната седмица. Към момента на писане на публикацията LTC се търгува за $83.12 с пазарна капитализация от над $6 милиарда.

Данните на Coinglass допускат, че наклонността на спад на цената може да се резервира, защото отвореният интерес към LTC остава висок.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР