След газовия шантаж, Путин вече използва и ядрения.Разчита на незнанието

...
След газовия шантаж, Путин вече използва и ядрения.Разчита на незнанието
Коментари Харесай

Атлантици: Ще използват ли Радев и Янев „неутралитета“ като хибридно оръжие при ядрения шантаж на Путин?

След газовия шантаж, Путин към този момент употребява и нуклеарния.
Разчита на незнанието и възприятието за боязън. Оттук ще се опита да активизира русофилите и да провокира разделяне и смут в западните страни. 
На изборите у нас нуклеарната тематика ще бъде хибридно употребена в идните дни като електорално " атомно оръжие " в интерес на Яневци, Нинови и Копейкини. Президентът и СтефанЯневата кохорта ще приказват за " неутралитет " и " невъвличане във война ". Като опит за финален електорален удар. Внушението ще бъде, че би трябвало

 да отстъпим на Путин и оттова да не поддържаме Украйна,

 включително и с военна помощ. 
Не изключване президентът да свика и Консултативен съвет по национална сигурност (или служебният министър председател по поръчка да свика Съвет по сигурността към правителството), единствено и единствено с цел да налее вода в мелницата на Стефан Янев. 

Русофилът Янев ще тества да капитализира страховете и незнанието, като ще изконкурира сполучливо Нинова и Копейкин. В последните дни ще се включи, с цел да си подсигури прекосяването на 4-те %, а един КСНС с манипулативно таргетирани послания, към страха от нуклеарна война и " неутралитета ", ще даде попътен вятър на акцията му.
Путин плаши с нуклеарно оръжие? 

Каква е истината?

Дори и да употребява тактическо нуклеарно оръжие (с по-малък заряд, предопределено за поразяване на войски на бойното поле), отговор от Запад и най-много Съединени американски щати ще последва. Неминуемо. И отговорът ще бъде боен и унищожителен за Путин. При все, че Съединени американски щати могат да отговорят и без нуклеарно оръжие, а единствено с стандартни сили и средства, с които да унищожат нейни основни военни обекти и сили. Това могат да бъдат единствено военни цели, а не цивилен обекти и цивилни.
Армията на Путин може и ще бъде срината, освен това единствено с стандартни (неядрени) средства, в случай че той си разреши да употребява атомно оръжие.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР