След двата огледа, продължили над 18 часа, се установи, че

...
След двата огледа, продължили над 18 часа, се установи, че
Коментари Харесай

Умът Не Може Да Го Побере, Полицията Ни Спести Тези Подробности! Убиецът Е Направил Немислимото С Труповете В Нови Искър След Разстрела!

След двата огледа, траяли над 18 часа, се откри, че труповете на жертвите са били местени в разнообразни стаи в къщата на ул. „ Лозенски дол “ номер 5.

Той е бърсал кръвта от пода, тъй като на мястото е открита кофа с вода, в която имало кръв и парцал, описа пенсионираният служител на реда от Второ РПУ в София Йордан Кръстанов. Мъжът е бил едно от поемните лица при огледа в дома с всеобщия гроб и е станал очевидец на всички дейности на следователите.

В двуетажната къща са открити телата на бащата Неделчо Юнаков, на 19-годишния му наследник Георги, на доведената му щерка Нанси на 16 година, на гаджето й Боби, на тъщата, както и на немската овчарка на фамилията. По тил в хола лежали телата на Неделчо и Георги. Двамата били убити в кухнята и влачени в хола. " Бабата си беше на леглото, била е седнала, тъй като краката й висяха от дивана, само че след патрона леко се е килнала на страни, съобщи Кръстанов, представен от в. " Телеграф ".

Срещу бащата Неделчо е стреляно десетина пъти - оловото попаднало главно в главата му, само че имал и рани по ръцете и бедрото, което допуска, че се е опитвал да се отбрани от патроните. Синът му е прострелян в гърдите. На втория етаж били труповете на Боби, Нанси и кучето.

Дванадесетокласникът е открит в спалнята на Кети и Неделчо, прострелян с 3-4 патрона, като един от тях попаднал сред очите. В детската стая на леглото се намирала Нанси - тя е ликвидирана с един изтрел в слепоочието. Крачетата й също висели от леглото, а целият й юрган бил пропит в кръв.

Куршум зад ухото предизвикал гибелта и на немската овчарка. " Къщата беше заключена, само че групичка деца минали зад нея и през прозореца видели труповете, след това споделили на родителите си ", изясни Йордан. Междувременно братът на Неделчо също подал сигнал на 112, тъй като не можел да се свърже с него. Наложило се служители на реда да разбият вратата, с цел да влязат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР