След допуснатия технически гаф по-рано днес, от УЕФА все пак

...
След допуснатия технически гаф по-рано днес, от УЕФА все пак
Коментари Харесай

Този път всичко е точно: Реал - ПСЖ и Интер - Ливърпул на осминафиналите в ШЛ!

След позволения механически гаф по-рано през днешния ден, от УЕФА въпреки всичко организираха постоянен чоп за осминафиналите в Шампионската лига. Макар и много от клубовете-участници да възнегодуваха остро, те трябваше да одобряват своята нова орис.

Голямото дерби на този стадий ще бъде познатият конфликт сред Реал (Мадрид) и Пари Сен Жермен. Двата отбора са положителни познайници в " шампионата на богатите ", само че този път има спомагателна конспирация. Серхио Рамос се завръща на " Бернабеу " единствено няколко месеца, откакто го напусна по не най-хубавия метод. Лео Меси и Неймар, като някогашни звезди на Барселона, сигурно ще желаят отстраняването на " лос меренгес ".
 Без неточности в тегленето на жребия за Лига на конференциите
Без неточности в тегленето на жребия за Лига на конференциите

Ето получените двойки

Наслада за почитателите дава обещание конфликтът Интер - Ливърпул. За последно колосите се срещнаха в елиминационни срещи през 2008 година, а крайният триумф бе за мърсисайдци.

Манчестър Юнайтед пък ще има една концепция по-лесен противник от ПСЖ, както бе несъмнено първоначално. " Червените дяволи " ще се съревновават с Атлетико (Мадрид). Добре прочут факт е, че задявка един с другиго пък имат Кристиано Роналдо и Чоло Симеоне.

 Image

Носителите на трофея от Челси, още веднъж се паднаха с Лил, а Байерн (Мюнхен) ще има привидно лека задача да се оправи със Залцбург. Ще забележим и класическо съревнование сред Бенфика и Аякс. Носителят на Лига Европа - Виляреал, пък ще се опита да направи изненадата и отстрани Ювентус.

Датите за първите мачове са 15/16/22/23 февруари, а за реваншите - 8/9/15/16 март. Важно е да се означи, че към този момент отпадна правилото, даващо спомагателна тежест на головете на непознат терен, като при тъждество в общия резултат от двата мача ще се играят продължения. Финалът в шампионата ще се състои на 28 май на " Газпром Арена " в Санкт Петербург.
 Лига Европа впечатлява: Барселона - Наполи още в плейофите!
Лига Европа впечатлява: Барселона - Наполи още в плейофите!

Оформиха се и други любопитни двойки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР