След доброто представяне в мача срещу Левски на стадион Георги

...
След доброто представяне в мача срещу Левски на стадион Георги
Коментари Харесай

След точката срещу Левски: Ботев едва не загуби от Царско село насред Враца

След положителното показване в мача против Левски на стадион " Георги Аспарухов ", Ботев Враца разочарова почитателите си и приключи 0:0 вкъщи си против последния тим в класирането - Царско село. Това бе първата среща от 16-ия кръг на и стартира в 12:15 ч., а домакините несъмнено могат да се радват за точката, откакто " царете " имаха повече положения за отбелязване на гол!
Мачът не бе белязан от доста забавни моменти и приключи при следната статистика :
Притежание на топката: 40% - 60%
Голови положения: 4 - 12
Точни удари: 1 - 4
Корнери: 1 - 7
Вратарски спасявания: 4 - 1
Още в началните минути Ален Стеванович имаше късмет да изведе Царско село напред в резултата, само че Краси Костов отрази шута му. Димо Бакалов също бе покрай попадение след четвърт час игра, само че ударът му бе доста слаб и не затрудни вратаря на Ботев.
Все отново врачани демонстрираха " зъби " и в 27-ата минута на собствен ред пропуснаха преференциална обстановка - Виктор Василев проби по левия фланг пусна паралелен на голлинията пас, само че Бабунски и Матеус закъсняха и не съумяха да засекат топката.
Оборотите спаднаха още повече през втората част, като една от най-интересните обстановки бе обвързвана с обстоятелството, че основният арбитър Волен Чинков си изпусна картоните на тревата... Малко преди края Бабунски изведе Красимир Георгиев на чиста позиция, само че вратарят на гостите Янко Георгиев прозорливо излезе и предотврати заплахата.
* Врачани са на 12-о място в класирането с актив от 13 точки, до момента в който " царете " са последни с 11 пункта. В идващия кръг Ботев Враца гостува на Ботев Пловдив, а Царско село приема Левски в полите на Витоша!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР