След броени часове най-добрият български боксьор ще се качи на

...
След броени часове най-добрият български боксьор ще се качи на
Коментари Харесай

Рязката промяна във физиката на Кобрата - какво ще му донесе срещу Мир?

След броени часове най-хубавият български боксьор ще се качи на триъгълен кръг за нетрадиционната си борба против американския ММА войник Франк Мир в дисциплината Triad Combat. Двамата ще премерят сили в щата Тексас, Съединени американски щати, където ще се бият със смесени правила от бокса и ММА.
Кобрата разбра, че ще се бие против Мир в последния миг, откакто в началото трябваше да се изправи против Витор Белфорт, който обаче се отхвърли от борбата. Българинът не разполагаше с доста време да се приготви физически и тактически особено за този противник, само че сигурно е подготвен за предизвикването Triad Combat.
Кубрат се качва на кръга съвсем година след загубата си от Антъни Джошуа в мача за международната купа в тежка категория. Преди борбата , с цел да ревизират актуалното си тегло. Оказа се, че българинът доста е повишил тежестта си, което е добра вест за него преди конфликта с Мир, който е по-тежък войник.
Кубрат спря стрелката на кантара на 115,6 кг, което е с към седем кг повече от тежестта му за конфликта с . Така Кобрата се оказа с към шест кг по-лек от Франк Мир, който пък спря кантара на 122 кг.
Повишението в тежестта на Кубрат ще му помогне както физически, по този начин и душевен. Българинът ще бъде по-труден за отсичане от Франк Мир, а и сигурно ударите му ще са с една концепция по-мощни от преди. Освен това тази разлика в килограмите ще даде самочувствие на Кобрата, че е с съвсем равно тегло с Мир и няма какво да го тормози във физиката на противника.
Любопитното е, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР