След 50 години семеен живот и след като пребори брака,

...
След 50 години семеен живот и след като пребори брака,
Коментари Харесай

След половин век брак: Олимпийският шампион Нораир Нурикян се разведе

След 50 години фамилен живот и откакто пребори брака, двукратният олимпийски първенец по повдигане на тежести Нораир Нурикян се разведе, научи HotArena.

Това споделил самият той пред свои съотборници от предишното, а повода за брака е дългогодишно отчуждение с към този момент някогашната му брачна половинка.

Близки на Нури споделят, че отговорен за раздялата няма. Както няма и спор. Синът на любимеца на народа от 70-те Арам, живее и работи в Ню Йорк от години.
Майка му също е от години при него зад океана, до момента в който олимпиецът живее от години тук самичък.

Това води до спиране на връзките в фамилията и 70-годишният Нури основава близки връзки с друга дама. Той даже се изнася от вкъщи си в столичния квартал „ Червена звезда ” и отива в „ Павлово ” при новата си възлюбена, написа „ България през днешния ден ”.

Преди да вземе значимото решение, Нури минава и през съдбовно тестване, а точно — битка с рак на белия дроб.

„ Хубавото е, че рано ми откриха болестта и лекуването стартира навреме. Слава богу, в този момент съм добре. Наистина съм към този момент с друга жена, живеем дружно, само че това надали е забавно за аудиторията ”, споделя още Нурикян.

След края на кариерата си етническият арменец става асистент на Иван Абаджиев, който го открива за щангите. След 12 години става треньор на националния тим, а след това работи в родната и интернационалната федерация, като даже бе началник в спортния тотализатор.

През 90-те години обаче се захваща с бизнес и дружно със свои ортаци отваря заведение в пространства, благосъстоятелност на арменската черква. Деен асистент на татко си е и младият Арам, до момента в който не получава стипендия за Съединени американски щати.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР