След 10 дни на мълчание, избягалият в Дубай с повдигнати

...
След 10 дни на мълчание, избягалият в Дубай с повдигнати
Коментари Харесай

Божков пита Гешев и Борисов как Пеевски официално достигна до ниво от милиони само от дивиденти

След 10 дни на безмълвие, избягалият в Дубай с повдигнати 19 обвинявания Васил Божков още веднъж се изрече във Фейсбук. И още веднъж съществена тематика се оказа Делян Пеевски, само че този път е добавен и Кирил Домусчиев, а главното обвиняване е, че двамата свободно развиват " незаконен трафик " посредством своите бизнеси.
" Най-голямата горделивост на Бойко — “разчистването ” на контрабандните канали за цигари съответствува с монополизирането на бизнеса от “Булгартабак ” и превръщането на Шиши в единствен състезател на пазара. Домусчиев и създадените канали на фармацевтичния му бизнес са следващото парче от пъзела ", твърди Божков.
 Божков: Единствената цел на Борисов е да завоюва време Божков: Единствената цел на Борисов е да завоюва време
Не може оня, който докара България до Трета национална злополука, да дава политически оферти. Единствената му цел е да завоюва в...
" Финалното доказателство за чадъра на страната над мафията е че с години никой не задава въпроса по какъв начин от едно момче, което през 2013 година заявява едвам 50 000 лева, през днешния ден Шиши, показва Божков и пита по какъв начин основният прокурор Иван Гешев и министър председателят Бойко Борисов не виждат това.
" Бойко и Гешев наподобяват слепи и за двамата. Наглостта им стигна до такава степен, че да трансформират Конституцията на Република България, с цел да защитят Шиши и Киро ", прибавя Божков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР