Славия победи Локомотив София с 2:0 в столично дерби от

...
Славия победи Локомотив София с 2:0 в столично дерби от
Коментари Харесай

Славия спечели столичното дерби с Локомотив София, но се размина с надеждите си за Европа

Славия победи Локомотив София с 2:0 в столично дерби от последния 35-ия кръг в Първа лига. Резервите Владимир Николов и Роберто Райчев означиха победните попадения.

Дарко Тасевски изигра последния мач в кариерата си. Преди началото на дуела той получи статуетка от техническия шеф на футболната централа Георги Иванов-Гонзо. В 12-ата минута той бе сменен от Иван Минчев и обра овациите от почитателите по трибуните на стадион " Александър Шаламанов " в София.

В хода на първото полувреме и двата тима насочиха по два точни удара, само че до попадение по този начин и не се стигна.

След почивката " железничарите " бяха по-активни в напред във времето в по-голяма част от времето, само че Николай Кръстев избави изстрели на Николай Кръстев, Ивайло Найденов, резервата Мики Орачев и Димо Бакалов.

" Белите " стигнаха до гол в предпоследната минута на постоянното време. Резервата Владимир Николов насочи фалцов удар в далечния ъгъл за 1:0.

В идната офанзива възпитаниците на Ангел Славков удвоиха задатъка си. Друга запаса - Роберто Райчев стреля по земя, с цел да оформи крайния резултат.

Славия заема 8-ата позиция в класирането с актив от 58 пункта. Локомотив София остава на 9-ото място в подреждането с 42 точки. Славия не съумя да си обезпечи бараж за присъединяване в Лигата на конференциите, откакто Арда победи Ботев Пловдив.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР