Слави Трифонов не може да гарантира нищо в следващо управление.

...
Слави Трифонов не може да гарантира нищо в следващо управление.
Коментари Харесай

Трайчо Трайков: Парламентът трябваше да махне институцията служебен кабинет, плащането на газ в рубли няма да донесе никаква сигурност

" Слави Трифонов не може да подсигурява нищо в последващо ръководство. Най-лошото, което може да се случи, е същото. Много се надявах, че настоящето Народно заседание ще отстрани институцията " служебно държавно управление ", тъй като към този момент никой не им се радва. Тя има една хубава страна - че доброжелателният " деспот " си поставя свои хора. Ако тотално не изчезне съветският газ от пазара, газ ще има на международния пазар и ще се срещнат търсенето и предлагането. Разликата е, че Китай заплаща по-малко, в сравнение с Европа. Континентът ще завоюва доста от това, че ще откри новия баланс, посредством който ще стои доста по-добре, в сравнение с преди войната ".

Това съобщи някогашният енергиен министър Трайчо Трайков пред BGonAir. " Плащането на газ в рубли няма да ни донесе никаква сигурност, тъй като не знаем на следващия ден какви правила ще измисли Русия. Тя се оказа търговски сътрудник, който свири по друга свирка. Смисълът на дълготрайните контракти е даде предвидимост и сигурност. Ако нямаме газ, ще употребяваме мазут, който ще се окаже по-евтин. Правителството има 2 години да се приготви за АЕЦ " Козлодуй ", с цел да не спре да работи. Ако нямаме доставки от съветско нуклеарно гориво, не знам сега от къде могат да се вземат. В предишното, при конвентирането на гориво, не беше толкоз бърз процесът, само че няма да откриваме топлата вода ", сподели още Трайков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР