Славата на Мохамед Салах в Египет е толкова голяма, че

...
Славата на Мохамед Салах в Египет е толкова голяма, че
Коментари Харесай

Думата на Салах е като закон в Египет

Славата на Мохамед Салах в Египет е толкоз огромна, че с него се преценява даже политическият хайлайф на страната. Тези дни нападателят на Ливърпул се оплака, че без негово единодушие ликът му е комплициран да краси самолета на националния отбор на страната, с който той ще лети за Русия за Мондиала през лятото. Проблемът на Салах е, че въпросният самолет е възложен на “фараоните” от локална телекомуникационна компания - WE, до момента в който той има подписан персонален спонсорски контракт с Vodafone.

Недоволството на голаджията принуди спортния министър на Египет Халед Андел-Азиз да свика на изключителна среща членове от Футболната асоциация на Египет. Веднага след нея беше оповестено, че ще бъде изпълнено желанието на Салах за премахването на неговата фотография от самолета.

Mohamed Salah is having problems with the Egyptian FA after they put his picture on their plane next to a different phone sponsor than the one he has a contract with.#__ pic.twitter.com/pzWq6xzN4k
— Khaled Ibrahem (@Khaled_Iba) April 29, 2018
Както е известно, неотдавна 1 млн. жители на африканската страна гласоподаваха за 25-годишния футболист по време на изборите за президент. Салах не беше претендент, само че въпросните хора са добавили името му в бюлетините.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР