Сладките храни са предпочитани от почти всеки човек. Като, че

...
Сладките храни са предпочитани от почти всеки човек. Като, че
Коментари Харесай

Никой не вярваше, че СЛАДКОТО води до това, но днес всички са единодушни

Сладките храни са желани от съвсем всеки човек. Като, че ли един път протегнали ръка към тях, ние не можем да спрем да ги похапваме. Често пъти нямаме потребност от захар, само че навикът ни кара да посягаме към понички, вафли, шоколади, торти и каквото друго се сетите.
За мнозина възбраната на сладки изкушения е равностойна на мудна и мъчителна гибел. Колкото и необичайно да ви звучи, измежду нас има и такива хора, на които им е в действителност мъчно да се откажат от потреблението на нездравословните храни.
Днес обаче желаеме да споделим с вас нещо извънредно любопитно, което съумя същински да ни изненада.
 4 аргументи за какво прочувствено ядящите хора не могат да спрат да ядат сладко 4 аргументи за какво прочувствено ядящите хора не могат да спрат да ядат сладко
Има един вид хора, които имат потребност да се хранят когато са прочувствени. Това към този момент е известно като положение, само че за жал, то към момента н...

Знаем, че несъразмерната консумация на захар може да докара до диабет, наднормено тегло, проблеми с кръвното налягане и доста други. Никога преди този момент обаче не сме и подозирали, че похапвайки пасти и торти безсистемно, ние рискуваме да оглупеем.
Оглупява ли се от сладкото
Ако ядете сладки храни всеки ден, вие действително натоварвате допълнително организма си. Той стопира да действа по естествен метод и това води до намаляване на паметта и некадърност да учим нови неща и запомняме информация.
Ако прекомерно доста консумираме фруктоза, това ще навреди освен на фигурата ни, само че и на мозъка.
 Диетолог поучава по какъв начин да се предпазим от сладкото Диетолог поучава по какъв начин да се предпазим от сладкото
Австралийската диетоложка Джесика Сепъл показа способи да се оправи с апетита към сладкото, оповестява БГНЕС. Сепъл твърди, че съблюдава прочие..

Ако поддържате високи равнища на глюкоза и то за дълъг интервал от време, вие ще допринесете за смяна способността на мозъка да съхранява научени данни и да възприема нова информация.
Опитайте да се ограничавате и да похапвате колкото се може по-малко сладки изкушения. Помнете, че през днешния ден съществуват безчет други възможности на всички тези шоколадови торти, вафли и пасти.
Вместо да се тъпчете с опаковани сладкиши, пригответе си плодова салата, хапнете лъжица мед, изяжте няколко фурми.
Не тормозете тялото си и не позволявайте да достигнете до миг, в който мозъкът ви отхвърля да възприема и запаметява нова информация!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР