Слаб мач с победа на Радев след асистенции на Лечков

...
Слаб мач с победа на Радев след асистенции на Лечков
Коментари Харесай

Професионализмът на Радев надделя в слаб дебат

Слаб мач с победа на Радев след асистенции на Лечков и Бозуков - по този начин може да бъде избран предизборния спор за Сливен през днешния ден. В него за следващ път стана ясно, че способеното ръководство на Общината не може да бъде заместено с празна изразителност и спекулации.

Кметът Стефан Радев ясно изложи своите хрумвания за продължение на управническата си стратегия, с която към този момент регистрира положителни резултати. “През последните години имах достойнството и отговорността да съм кмет на Сливен.

Заедно извървяхме сложен път. Оздравихме общината, в този момент е време да надграждаме. Искаме интензивно, по-силно икономическо развиване, по-благоустроена среда, по-добра транспортна инфраструктура и още по-зелен и чист град “, сподели той.

Докато съперниците му използваха конюнктурни събития за добиване на дивиденти, действителни оферти и хрумвания се чуха единствено в представянето на Радев. Участието на Кольо Милев беше комплицирано, освен тъй като стоеше пред непознати номера в бюлетината, само че и поради пренебрежителното му и незадълбочено отношение към действителните провокации в общината.

На финала Милев даже излъга, че акцията му бе семпла и няма билбордове. На съответни причини и визия за бъдещето, различен някогашен кмет пък се опитваше да си припише еднолично всичко положително в Сливен, реализирано след неговия мандат.

На фона на персоналните самоизтъквания пролича и неопитността на четвъртия претендент от новосъздадена локална коалиция. Радев съумя да разбие авансово квалифицирания сюжет, заявявайки, че няма да задава въпроси на останалите претенденти, защото неговият спор е с жителите на Сливен.

Това сложи Кольо Милев в обстановка да попита Румен Бозуков каква е оценката му за ръководството на Сливен, очаквайки претендентът да оплюе сегашния кмет. Кандидатът на “Заедно за промяна” обаче нямаше различен ход, с изключение на да сложи по-скоро добра оценка на работата на Радев.

Като цяло първите мнения в Сливен от дебата са, че до момента в който водещият Антон Хекимян и екипът на малкия екран по-скоро бяха надалеч от действителните проблеми на Общината и се плъзгаха по повърхността на настоящи събития с отрицателен отенък На фона на това съперниците на сегашния кмет гонеха персонални дивиденти, само че като цяло Стефан Радев се показа съществено и умело.

Опитът и отговорността, с които изложи визията си за превръщането на Сливен в съвременно и проспериращо място, ясно демонстрираха, че знае какво е нужно да се направи, както и по какъв начин да го реализира. Нещо повече - Радев не залитна в безпочвени обвинявания към съперниците си и не се включи в разногласието кой на кого е приключил започнатите планове, пазейки достолепието на институцията, която управлява
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР