Словакият премиер Роберт Фико се казва, че е в стабилно,

...
Словакият премиер Роберт Фико се казва, че е в стабилно,
Коментари Харесай

Здравна актуализация на Робърт Фико: Болницата издава изявление, след като министър-председателят на Словакия беше застрелян в опит за убийство

Словакият министър председател Роберт Фико се споделя, че е в „ устойчиво, само че към момента доста съществено “ след вчерашната пукотевица, споделиха от болничното заведение в ново изказване.

Вицепремиерът Томас Тараба удостовери, че 59-годишният Фицо „ не е в животозастрашаваща обстановка “ и се чака да оцелее. Стрелбата е станала в град Хандлова, на 85 благи североизточно от столицата, до момента в който господин Фицо е поздравявал последователи на събитие в сряда. По-рано Тараба заяви, че министър председателят е бил „ тежко ранен “ с патрон, който е влезнал в стомаха му, а различен е блъснал ставата.

Правителствени чиновници оповестиха, че са били създадени пет изстрела пред културния център, където той участва на среща. Представител на болница в Банска Бистрица съобщи, че господин Фицо остава в тежко положение, само че постоянен.

Вицепремиерът Тараба приказва пред BBC и успокои обществеността, потвърждавайки, че министър председателят „ не е в живота - заплашителна обстановка в този миг. "

Говорейки по-рано в сряда, президентът на Словакия Зузана Чапутова каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР