Скунксът Пепе ле Пю няма да се появи в продължението

...
Скунксът Пепе ле Пю няма да се появи в продължението
Коментари Харесай

Лудост! Обвиниха любим анимационен герой, че е изнасилвач

 Скунксът Пепе ле Пю няма да се появи в продължението на " Космически забивки " - държанието на героя в кино лентата било счетено за недопустимо заради насилствени дейности във връзка с други герои. От кино лентата беше изрязана сцена, в която Пепе тормози момиче в бар. 

Това е прочут на всички ни анимационен воин. Пепе е скункс, който приказва със мощен френски акцент, като един същински Казанова, и е бясно влюбен в една черно-бяла котка. Скунксът мисли, че котката също е скункс и я преследва на всички места, като от време на време съумява да я хване, притиска я и я обсипва с целувки, до момента в който тя се задушава поради миризмата му.

Преди няколко дни вестник " Ню Йорк Таймс “ дефинира персонажа като " насърчаващ културата на обезчестяване “ и тази седмица в уеб страницата Deadline се появи информация, че няма да забележим Пепе във втората част на " Космически забивки “. 

През последните години стартира да се обръща все по-голямо внимание на политическата уместност на анимационните филмчета. Редица класики на " Дисни “ към този момент вървят с предизвестие, че в тях има остарели и расистки хрумвания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР