Сключването на брак е едно от най-вълнуващите събития в живота

...
Сключването на брак е едно от най-вълнуващите събития в живота
Коментари Харесай

Стилният младоженец: Как да бъдете неповторим с мъжки костюм за сватба

Сключването на брак е едно от най-вълнуващите събития в живота на всеки – както за дамите, по този начин и за мъжете. Затова е от значително значение да изглеждате извънредно стилно и елегантно.

Съществува богат подбор от производители и търговци на, измежду които да изберете подобаващия.

Как да изберете верния мъжки костюм за женитба?

Подборът на верния мъжки костюм е от значително значение за вашия външен тип и комфорт през цялата гала. Изборът на подобаващото комбиниране от облекла е част от подготовката. Предлагаме ви няколко съвета, споделени от специалистите от онлайн магазин TEODOR.

Съобразяване с тематиката на сватбата

Ако има дрескод или цветова тематика, значимо е да съобразите тези линии при решение за закупуване на сватбено облекло. Това ще ви помогне да се впишете съвършено в общата атмосфера.

В случай че желаете да изразите своята характерност – ето някои хрумвания за цветови комбинации:

  1. Класическо комбиниране

Черен панталон и сако с бяла риза съставляват класическа композиция във фиктивен жанр. Това комбиниране излъчва грациозност и в същото време е избор, с в никакъв случай няма да сбъркате.

  1. Бежово и светлосиньо

Комбинирайте бежово сако със светлосин панталон и риза. Това е свежа и съвременна композиция, която е съвършена за летни сватби.

  1. Сиво и морско синьо

Разгледайте комбинации на сиво и морско синьо. Смело комбиниране, което ще ви отличи и ще сътвори актуален тип.

Цветовете играят значима роля при основаването на облика. Изборът на верните нюанси и тяхното съчетание може да ви помогне да изразите характерността си или да създадете мечтан резултат.

Подходящи жанр и размер

Изберете жанр, който се хармонизира с вашата персона и фигура. Класическите вариации, като сако и панталон или костюм с двоен ред копчета, са известни разновидности, постоянно на мода.

Важно е костюмът да ви приляга съвършено. Затова се уверете, че сте взели точния размер.

Избор на аксесоари

За да придадете приключен тип на вашия образ, не забравяйте да добавите подобаващите сватбени аксесоари. Ето някои хрумвания, които може да включите:

  • вратовръзка или папионка – изберете вратовръзка или папионка с високо качество и характерен дизайн, хармонизираща се с цветовата палитра на сватбата. Това е дребен, само че значим характерен детайл;

  • кърпичка – прибавете някои спомагателни акценти, като кърпичка от първокласен текстил в джоба на сакото си. Това ще доприне се за характерността на облика ви;

  • обувки – изберете мъжки обувки, в естетика с цвета на облеклата ви. Класическите кожени Дерби или Оксфорд обувки постоянно са добър избор за церемонията.

Внимателно подбраните аксесоари ще допринесат за елегантния ви тип.

Намерете своя личен израз

Изборът на мъжки костюм за женитба е значима стъпка към основаването на вашия съвършен жанр. Съобразете се с разпоредбите на етикета и вярното обличане, само че най-важно е да изразите себе си и бъдете неповторими.

Не правете взаимни отстъпки с тази част от подготовката, тъй като е основна част от цялата сватбена визия. Ако изпитвате възприятие на неустановеност – извършете консултация с фешън специалист и разгледайте настоящите онлайн каталози, с цел да постигнете облика, който ви носи самочувствие.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР