Ски сезонът в Пампорово продължава и след 22 март, съобщиха

...
Ски сезонът в Пампорово продължава и след 22 март, съобщиха
Коментари Харесай

Пистите на Пампорово отворени и след 22 март

Ски сезонът в Пампорово продължава и след 22 март, оповестиха от " Пампорово " АД. Ски зоната остава отворена при съблюдаване на противоепидемичните ограничения, макар първичното решение за приключване на сезона в неделя. Това трябваше да се случи след въвеждане на по-строгите мерки за ограничаване на ковид.

Ръководството на " Пампорово " АД е взело това решение след тестово проучване за ковид на чиновниците на сдружението.

От курорта анулират оповестените по-рано през седмицата проекти за прекъсване на лифтовете и затваряне на ски зоната след 21 март, съобразявайки се с епидемиологичната конюнктура.

И след 22 март остават в придвижване лифтовете Студенец- Снежанка, Малина - Снежанка и Стойките- Снежанка, които обслужват 11 писти.

Хотел " Перелик " ще продължи да работи с 50 % от потенциала си, спазвайки противоепидемичните изисквания- с неработещи заведения за хранене, питейни заведения, фитнес и СПА център. Предвидена е опция за изхранване на гостите по стаите.

От " Пампорово " АД приканват да се съблюдават противоепидемичните ограничения, с цел да се резервира здравето и живота както на туристите, по този начин и на личния състав, зает с тяхното обслужване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР