Скърбящите деца на Хю Хефнър вдигнаха тост, след като се

...
Скърбящите деца на Хю Хефнър вдигнаха тост, след като се
Коментари Харесай

И четирите деца на Хю Хефнър вдигнаха чаши със скъпо шампанско часове след кончината му

Скърбящите деца на Хю Хефнър подвигнаха тост, откакто се събраха в ресторант в Калифорния, с цел да почетат паметта на създателя на Playboy единствено часове след кончината му. Синовете на Хефнър – 26-годишният Купър, 27-годишният Мартсън и 62-годишният Дейвид – се събраха със сестра си, 64-годишната Кристи, за възпоменателна вечеря в японския ресторант Кацуя в Брентууд, написа в. " Дейли Мейл ". Изглежда, че 31-годишната брачна половинка на Хефнър, Кристъл Харис не е била поканена.

През последните години Купър бе поел отговорността за ръководството на списанието Playboy, до момента в който брат му Мартсън, който е публицист, стоеше настрани от фамилния бизнес.

Най-големият наследник на Дейвид пък се държеше надалеч от светлината на прожекторите през целия си живот. Сестра му Кристи пък е цялостна диаметралност. Тя известно време бе ръководител и изпълнителен шеф на Playboy Enterprises – от 1988 до 2009 година, а в този момент постоянно съветва Купър по отношение на бизнеса.

На фотоси се вижда по какъв начин децата на Хю подвигат чаши в негова памет, приказват си между тях пред ресторанта, а по-късно се качват в бяла кола.

Междувременно, тялото на Хефнър бе откарано от имението на Playboy в ранните часове на четвъртък, с цел да стартира пътя си към мястото на безконечния си сън до Мерилин Монро.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР