Скандалното семейство Петканови съчета посрещането на Нова година и медения

...
Скандалното семейство Петканови съчета посрещането на Нова година и медения
Коментари Харесай

Ето къде Петканови отпрашиха на меден месец- СНИМКИ:


Скандалното семейство Петканови съчета посрещането на Нова година и медения си месец в едно. Младоженците отпрашиха за Дубай, където да се насладят най- след това на отдих след прочувственото си присъединяване във „ Вип Брадър “ и уговорките по-късно.

Даниел и Александра заляха профилите си в обществените мрежи с доста фотоси от ваканцията – най-вече от плажа, където се препичат на слънце, надалеч от зимата в България. Лудия кореспондент резервирал специфичен апартамент за младоженци в първокласен хотел.

След като се бракуваха във „ Вип Брадър “, Дани и Алекс започнаха да се изявяват все по- постоянно като двойка и в работата. Поканите да водят разнообразни събития стават от ден на ден.
Лудия кореспондент и красивата му брачна половинка са в трескаво търсене на мечтаното фамилно жилище, в което да влагат парите си от реалити шоуто.

След сватбата двамата живеят в ергенската квартира на Даниел, която се намира в столичния квартал „ Христо Ботев “. Жилището било в окаяно положение, както си призна лудия кореспондент. Но след „ Вип Брадър “ му се наложило да я постегне, с цел да стане по- уютно за брачната половинка му.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР