Скандалният депутат от ГЕРБ Антон Тодоров в миналото е бил

...
Скандалният депутат от ГЕРБ Антон Тодоров в миналото е бил
Коментари Харесай

Депутатът Антон Тодоров е бил астролог

Скандалният народен представител от ГЕРБ Антон Тодоров в предишното е бил астролог. Запазени са свидетелства за негови изяви на това занятие, включително и информация за изнесена от него лекция през 2004 година: „ Фактори в хороскопа, за кариера в политиката “.

Това разкрива уеб сайтът „ БиволЪ “.

Заглавието приказва за тясна специализация на несбъднатия началник на Комисията по досиетата. Той е движимост в политическата астрология и евентуално е бил припознат и повдигнат от ГЕРБ поради повтарящите се проблеми на нейния водач с „ Ретроградния Меркурий “. Друга обичана тематика на Тодоров е така наречен VIII-и дом, което на жаргона на ясновидците отбелязва краха, безчестието и гибелта.

Името, телефонът и имейлът на Тодоров се срещат и в известни конгреси като BGMamma, където се разискват хороскопи.

Следният текст е оповестено в профилирания Club Astrology на 10 октомври 2004 година

От 02-05.10.2004 година Русе бе хазаин на среща на Астролози от Българската астрологична асоциация. Времето беше в действителност много хладно, само че града си е прекрасен и привлекателен и тази среща остави в мен незабравими мемоари.

Весела Недкова, която бе лекторка на другия ден на лекция по: Хорарна Астрология, бе пристигнала от София. Антон Тодоров член на управителния съвет на БАА от Стара Загора. Надежда Максимова и Мая Петрова с бебчо от Варна. Разходките по улиците, хубавите тулумбички, сладолед и прелестна вечер на брега на реката с прелестния залез затвърдиха чувството, че в действителност се гради една общественост от млади и можещи хора, които ще пернат Астрологията до равнище, което ще я направи уважавана в България, както е сред прочее по целия свят.

Вечерта бе подсилена от една забавна среща, която пък бе концепция за обща фотография. В една дребна уличка в посока към Дунав, се засякохме с Президента Петър Стоянов, госпожа Надежда Михайлова ръководител на Съюз на демократичните сили и господин Христо Марков, който като се изключи че е русенец е и олимпийски първенец по лека атлетика и сегашен народен представител. Емоции от ръкуването, смях и по едно и също време вглеждане в часовниците за засичане на точния час на срещата, с цел да можем да проверим хорарната карта.

Изображение: от ляво на дясно: Антон Тодоров, Мая Петрова и бебчо, Диляна Иванова-Аморе, Весела Недкова, Петър Стоянов, Надежда Михайлова, Христо Марков. фото: Надя Максимова (зад кадър).

Интересът към плутоновия взор сътвори една невероятна полемика, за осми дом, за хората в политиката, за пристрастености, за секрети, за подмолни игри. Обсъдихме всички забавни персони в Народното събрание и отвън него, които имат значим Плутон на асцендента или които са родени за диктатори.

В смешки и закачки за това, че в жълтата преса тази фотография би била със заглавие Съюз на демократичните сили и Президента Петър Стоянов в поддръжка на Асторогията и още и още и още, вечерта бе в разгара си.

Не ми се искаше да свършва, само че и на другия ден бе също по този начин забавно.

Проведе се Лекция по Хорарна Астрология, само че бе посетена от малко хора, към четиринайсет индивида. Надявам се за напред да има все по- огромен интерес. Лекцията беше забавна и породи нови запознанства с астролози от Русе. А Весела Недкова е превъзходен преподавател, сервира цялата информация доста точно и занимателно. Валяха въпроси от всички направления. Предполагам, че русенската публика си има към този момент водач измежду лекторите, повярвайте летвата е вдигната високо.

Интересни бяха въпросите на присъстващите, дали това е организацията на Люмиер или за какво него го няма. Според мен, всичко е въпрос на персонален избор, Асоциацията е напълно друга от до момента съществуващите.

Важно е да се работи и да се основава среда в която да се развива научна активност и лекциите, семинарите и курсовете са единствено началото на този дълъг и натоварен развой. Очаквайте и академични дипломи в най – скоро време.

И по този начин с доста целувки и обятия и дълги обещания за нова намира се разделихме краткотрайно. А ние с варненските астроложки продължихме обиколката на нощния град. Оказа се, че и през нощта гледката от най- високата Телевизионна кула на Балканския полуостров е неописуема. Светлинки озаряваха спящите къщи, домове и единствено на хоризонта Букурещ ни се усмихваше. На височина 205 м. усетихме близостта на звездите.

И с по този начин приключи третият ден от нашата среща. На идващия ден аз и Надя се срещнахме с астроложки от Русе, които в продължение на 10 години се занимават с астрология. Изводът е, че науката подвластна на Уран и групово занятие и не трябва всеки самичък да се затваря в себе си, а в противен случай откакто има толкоз астрологични събития е напряко неприемливо да не вземем присъединяване.

Такава бе дългата седмица изпълнена с астрологични събития през моя взор, не и без поддръжката на мощните на деня, освен политици, само че и преноси.

Да не пропусна да оповестя, че на 24.10.2004г. в Стара Загора следва показване на Българската астрологична асоциация съпроводено с лекция на тематика „ Фактори в хороскопа, за кариера в политиката”. Лектор Антон Тодоров

тел: 0887 691 611

е-майл: [email protected]

За страдание изображенията не са се запазили, само че посоченият телефонен номер съответствува с този на някогашния политолог, а в този момент народен представител от ГЕРБ, който си разрешава да заплашва с уволняване публицисти в ефир.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР