Защо причинителите на катастрофата не са задържани, пита лидерът на

...
Защо причинителите на катастрофата не са задържани, пита лидерът на
Коментари Харесай

Костадинов призова Петков и Божанков да се оттеглят от предизборната надпревара

Защо причинителите на злополуката не са арестувани, пита водачът на " Възраждане "

 

" Шофьорите на Народното събрание, както и тези на НСО, са извънредно прецизни и виновни хора. Те са чудесно готови водачи и постоянно карат безусловно изрядно. Имат право обаче да нарушават разпоредбите на придвижване, защото колите им са със специфичен режим на придвижване. Това става единствено в два случая - когато има опасност за хората в колата или когато се закъснява за значимо събитие. В първият случай това е решение на водача, във втория - на возения от водача ".

Това написа във Facebook водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. " Нека да го кажа изцяло ясно - колата на НСО е карала с превишена скорост, тъй като по този начин е наредил Кирил Петков. Явно доста е бързал.

Това е повода, тъй като другото събитие, опасност за живота на пасажерите в колата, не е било налице. Всеки, който е употребил парламентарни коли или такива на НСО знае, че при естествена обстановка водачите карат бързо единствено в случай че им се подреди от този, който возят!

Редно е Петков да поеме отговорността за взетото от него решение и да се отдръпна от предизборната конкуренция, паралелно с другия разпищолил се народен представител Божанков. Вчера почина човек и още едно човешко създание се бори за живота си.

Във всеки различен случай до момента причинителите на злополуката щяха да са задържани и арестувани. На Кирил Петков му се разминава. Защо? Ами тъй като е намесен народен представител от ППДБ, а той е над закона.

Да не приказваме за нелепата, искрено психопатска реакция на Петков и Тицин (който се е возел с него в колата) след злополуката. Единият приказва за неналичието на някакви принадлежности в пожарната кола, другият си прави фотоси пред колата, в която през това време умира човек и различен се бори за живота си. Повръща ми се....

Напълно съм наясно, че трагични произшествия се случват непрекъснато и ще не престават да се случват, въпреки и да не го поисквам никому. Публичните лица обаче не са като другите хора и имат доста по-голяма отговорност от останалите. Редно е Петков и Божанков да я поемат и да изоставен депутатските листи и предизборната конкуренция ", приканва Костадин Костадинов, представен от dnes.bg.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР