Скандалният бивш шампион по бокс Флойд Мейуедър отново се завърна

...
Скандалният бивш шампион по бокс Флойд Мейуедър отново се завърна
Коментари Харесай

Мейуедър: Де Ла Оя иска мач с МакГрегър? Най-вероятно се е върнал към кокаина!

Скандалният някогашен първенец по бокс Флойд Мейуедър още веднъж се завърна в центъра на вниманието, откакто се подигра на някогашния си конкурент Оскар Де Ла Оя за желанието му да се изправи против суперзвездата на UFC Конър Макгрегър.

"Същият този Оскал Де Ла Оя протестираше и се опитваше да провали борбата ми с Конър МакГрегър. Сега тъкмо той се пробва да си уреди борба с него. Той или е двуличник, или още веднъж се е върнал към кокаина. Този човек към момента смърка линиите! Всички негови хора се опитваха да стачкуват против борбата ми с МакГрегър. Но всички вие знаете, че аз износих МакГрегър в тази борба. Знаете, че направих нещата да наподобяват по-добре за всички фенове ", съобщи Мейуедър.

Бившата на Роналдо се забавлява с Хамилтън и МакГрегър

Ето и обръщението на Де Ла Оя към Макгрегър от преди няколко седмици: "Знаете, че към момента съм конкурентен. Аз тайничко упражнявам. Сега съм по-бърз и по-силен от всеки път. Знам, че мога да победя Конър МакГрегър за два рунда. Бих се завърнал на кръга за тази борба ".

Към този миг МакГрегър не е наясно със личните си бъдещи проекти, откакто прибра 140 милиона $ от борбата с Флойд Мейуедър в края на август. Докато се приказва за негово завръщане във UFC или за боксова среща с Мани Пакиао, МакГрегър си спретва борби в ирландски нощни заведения.

Каквото и да се случи с МакГрегър през идващите месеци, слуховете за евентуално негово завръщане на боксовия кръг няма да спрат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР