Скандалната бивша тв водеща Албена Вулева събира пари за ченето

...
Скандалната бивша тв водеща Албена Вулева събира пари за ченето
Коментари Харесай

Финансово дъно: Албена Вулева проси пари за ново чене на майка си

Скандалната някогашна тв водеща Албена Вулева събира пари за ченето на майка си Людмила Захажаева. Рускинята се нуждае от средства за стоматологични корекции и нови лещи на очите. Устатата звезда на „ Сигнално жълто ” е отворила няколко сметки, където искащи могат да й преведат пари, научи HotArena. За момента няма напор от дарения.

„ За страдание фамилията сега не може да си разреши стоматологични корекции и нови лещи на очите. Вярвам, че благотворителността не е нещо, в което човек би трябвало да бъде убеждаван, в случай че не му е присъщо, само че в днешно време все по-малко се ценят хората, които има на какво да ни научат. Интелигентна, енергична, радостна са просто банални похвали за Людмила Захажаева. Тя е човек, който е дал доста хората и който има още толкоз доста, което може да даде. Нека да и окажем подпомагане! Можем! Който с колкото може ”, написа другарка на рускинята в обществената мрежа.

„ Има ужасно доста българи, които не са си създали зъбите, тъй като нямат пари. Малко е безочливо да искаш от хората да ти поемат разноските за ново чене и лещи. Не са длъжни хората да й покриват персоналните разноски ”, възмущават се в светските среди, написа Уикенд.

Майката на устатата Албена Вулева непрекъснато пуска лайфове в ютуб, които за нейно страдание са гледани едвам от 200 индивида. Въпреки това Захажаева не се отхвърля и всеки ден качва нови видеа. Темите на клипчетата на някогашната риалити героиня са за извънземните, ковид, отговори на въпроси на почитатели и още всевъзможни щуротевини.
В едно от видеата Людмила разгласи, че е красива, нищо, че е без зъби,  „ Аз съм единствено без зъби, само че съм красива ”, сподели Захажаева по време на един от лайфовете с щерка си, до момента в който настройваха камерката и правеха джуки с устните си пред феновете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР