Скандална изповед направи една българска булка. Тя е изпратила писмо

...
Скандална изповед направи една българска булка. Тя е изпратила писмо
Коментари Харесай

Българска булка с разтърсваща изповед: Съпругът ми би ме убил, ако разбере защо се омъжих за него (ПИСМО)

Скандална изповед направи една българска младоженка. Тя е изпратила писмо с разкрития към нейната женитба на редакцията на „ За дамата “, като в него обстойно изяснява за аргументите за нейната женитба. Ще останете шокирани какъв брой меркантилни могат да бъдат дамите! Публикуваме думите й без авторска интервенция:

„ Здравейте на всички. Пиша това, тъй като аз към момента мисля, че не съм направила нищо неправилно. Сега съм на 34 години, се омъжих на 24. Аз пристигнах от дребен град в София, с цел да изучавам. Това е много мъчно, тъй като нямах пари. Моите родители нямаха, да ми заплащат за образованието, квартира и храна и трябваше да работя, с цел да бъда в положение да платя всички сметки. Това беше доста мъчно! Но аз желаех да завърша университета. Това беше моята фантазия. Както минаваха годините във факултета, беше мъчно, поради това, че имах доста потребности. Исках да изляза и да се развличам, само че по тази причина ми бяха нужни пари. Не желаех да заедно съм с момчета, с цел да ми заплащат.

Затова взех решение да се омъжа. Да, това беше моят метод да се оправя. Това беше планувано, както и всичко останало. Нищо от любовта, единствено добра опция … Това беше едно момче, което по-късно ми стана брачен партньор, а в този момент някогашен брачен партньор. Излизахме известно време и той ми предложи. Трябва да призная, че добре си изиграх картите. Възхищавам се на себе си. Какво да ви кажа, аз желаех повече. Ето в моята изповед най-малко признавам, някои мълчат, а аз имах храброст. Той беше добър към мен и всички, само че в никакъв случай не го обикнах, беше тук единствено да ме устоя. Не можех да се сдържа и оптимално се възползвах от това. Круизи, дарове имаше. А ми беше рано, като се отнася до сватба, само че реализирах това, което желаех. Отне ми време.

Накрая се разделихме, тъй като той искаше да имаме деца, а аз не бях подготвена за това. Знам, че мнозина ще ме съдят за това, само че такава съм и не мога да бъда друга. Сега съм сама, само че имам работа и имам нещо от развода по този начин в този момент ми е ОК. Може би ще срещна някого, който ще ми хареса по този начин ще бъде друго. Но въпреки всичко ще продължа да диря своя принц с бяло Ферари “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР