Скандална и безпрецедентна реакция от страна на български политик. Така

...
Скандална и безпрецедентна реакция от страна на български политик. Така
Коментари Харесай

Светослав Малинов: Реакцията на Валери Симеонов издава дълбок провинциализъм

Скандална и невиждана реакция от страна на български политик. Така дефинира декларацията на НФСБ, подписана и от вицепремиера Валери Симеонов, към евродепутатът Ска Келер, нейният сътрудник Светослав Малинов. Ще ви напомним, че родните политици упорстват за експулсиране на Келер в камионетка до Капъкуле. Подобна реакция е неприемлива и тя нанесе огромни вреди, безапелационен бе пред БНР – Бургас евродепутатът Малинов:

Няколко от най-четените медии в Европейски Съюз, в това число и в Брюксел, към този момент излязоха с мнения, които са недвусмислено отрицателни. Дълбок провинциализъм. Отблъскващо държание. То, може би, ще донесе благосклонности в дребна част от български жители за господин Симеонов, само че това е доста тежък удар върху престижа на България и мога да кажа, в тази ситуация - персонално върху Борисов. Сега част от нашите сътрудници в Екологичен потенциал ще открият, че има един подобен надълбоко заседнал в шовинизъм и провинциализъм български политик.

Светослав Малинов акцентира, че евродепутатите, въпреки и определени от своите страни, пазят ползите на всички жители на Европейски Съюз. Той бе безапелационен, че присъединяване в митинги в други страни не е казус.

Цялото изявление с него можете да чуете от атачмънта.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР